SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Üniversitemiz Sporcularından Büyük Başarı

23.03.2022 06:30

Türkiye Üniversiteler Arası Kick Boks Şampiyonası Erzurum'da tamamlandı. Antrenörlüğünü Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa KARADAĞ'ın yaptığı Üniversitemiz Kick Boks takımı 5 Altın,  5 Gümüş ve  3 Bronz  madalya alarak Point Fighting kategorisinde  Türkiye  1.'si, K1 Bayan Takım  kategorisi'nde ve Kick Layt katagorisinde ise Türkiye  3.'sü olarak büyük bir başarıya imza attılar.

Üniversitemiz sporcuları toplam da katılan tüm üniversiteler arasında en çok madalya alan üniversite olarak ta  Türkiye  2.'si olup takım halinde 4 kupa kazandılar.

Doç. Dr. Mustafa KARADAĞ yaptığı açıklamada; "Bu başarıda büyük emekleri olan Yrd. Antrenör  Mehmet DEMİRBAĞ ve  bu başarının mimarı sporcularıma teşekkür ediyorum. Ayrıca desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Üniversitemiz Rektörü Sn. Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ hocam başta olmak üzere tüm kurum çalışanlarına ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.